UTOPIER

Datum: 2018-04-20

Tid: 10:00

Plats: Hofors, Folkets Hus, (Övriga lokaler)

Biljettinfo: Enstaka biljetter finns till föreställningen. Skolan åk 8 har övriga platser. Vuxen 100 kr och Ungdom 50 kr. Information tel: 0705623587 Förköp vi TICKSTER enligt länk nedan.

Scenpasserbjudande: 30 kr rabatt

Boka

En kanin, en räv och en vargdrakhäst möts på ett Furrykonvent någonstans i Sverige. De tre ska göra en show ihop, men börjar genast drömma om en bättre värld.
Genom att klä sig i en djurkostym får en Furry makten att skapa sin egen kropp och sitt uttryck, bortom de förväntningar och fördomar som kopplas till kroppen under kostymen. Kön, ålder och färg spelar mindre roll. Furrykonventet är alltså en plats där det är tillåtet att vara någon annan, eller sig själv. Det är en plats där vargar kan borsta kaniners päls.

Politik i fluffiga kostymer.
Information om arrangemanget:
Utopier undersöker vårt beroende av varandra och vad som händer när våra ideologier möts och kolliderar, när din utopi är min dystopi. Men där vi ändå tillåts tänka stort. Förhandsreportage: ”Anso Lundin tonsätter lurviga fluffiga Furries” / SVT ”Lurvig subkultur pratar politik hos Folkteatern” /Arbetarbladet