Framtiden i mig

Datum: 2016-05-03

Tid: 19:00

Plats: Hofors, Folkets Hus, Valhall

Biljettinfo: Vuxen 100 kr/st och Ungdom 50 kr/st Vid förköp via TICKSTER (länk nedan) kan man köpa 3 biljetter till priset av 2 st.

Scenpasserbjudande: 30 kr rabatt med scenpass

Boka

Framtiden i mig är en föreställning som rör sig mellan dagishämtningar, yrkesval och föräldrauppror. Mellan glesbygd och storstad, mellan byalag och världspolitik. Här möts den som är "tillverkad i en hölada i Söderala" och den som är "född i en liten by i Burma". De som alla bjuder in världen i sitt hem.

Föreställningen Framtiden i mig sluter under turnén upp med lokala musiker på de olika platser vi besöker. Musiken färdas så med oss genom dessa berättelser och genom Gävleborg.
Information om arrangemanget:
Framtiden i mig bygger på ett intervjumaterial av Mikael Vallström och Lotta Svensson, Forskning och Utveckling, CFL i Söderhamn. De 50 gävleborgare som intervjuades på Folkteaterns förfrågan har svarat på frågor om vilka de är, och vad de tror om framtiden. Framtiden i mig blir den första föreställningen som bygger på detta material. Föreställningen kommer att ges på turné under våren i Gävleborgs län.